De verandazonwering is een belevenis op zich, door de ondersteuning met staanders is deze zonwering geschikt voor grote overspanningen van wel 6 meter breedte afhankelijk van de breedte is een uitval van 5 meter mogelijk. Door het speciale doek met rit is het mogelijk om deze overspanning te maken en is zelfs bij regenachtig weer bruikbaar om er onder te vertoeven .

Verandazonwering
De verandazonwering is een belevenis op zich

De constructie is geheel uitgevoerd in aluminium, die in elke gewenste ralkleur kan worden gemoffeld. Omdat  het doek is opgespannen in de geleiders  kan het met de afstandsbediening gemakkelijk op alle standen naar voren uit schuiven en retour terug in de geheel gesloten cassette.

Met de speciale Connexoon kan je deze Vinci ook via je smart Phone of tablet aansturen.

Bescherming Zonweringdoek van Dickson® filtert tot 95% van de verblinding en van de warmte en houdt uw interieur fris en blokkeert – afhankelijk van de kleur – 90 tot 100% van de uv-stralen. Zo kunt u volop genieten van uw terras, terwijl u toch beschermd blijft

De in de massa geverfde acrylvezel van onze doeken biedt duurzaam weerstand aan de agressie van uv-stralen, van regen en van alle weersomstandigheden. Zelfs als ze volop blootgesteld worden aan fel licht, bewaren de kleuren hun glans … nog lang en gelukkig. Uw zonweringdoek van Dickson® blijft er jarenlang mooi uitzien.

De speciale behandeling verzekert u van een volledig waterafstotend doek. Water kan niet binnendringen in het weefsel dat ook elke mogelijke schimmelvorming tegengaat.

verandazonwering
Een stijlvol warmte- en lichtreducerend zonwering voor uw serre