Functioneel met optimaal gebruiksgemak!

Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Ze bieden daarbij ook extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

Rolluiken verhogen uw huiselijk comfort. Geniet van de verhoogde privacy, de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte en koud werend die zorgen voor energiebesparing..

Ideaal voor (kinder) slaapkamers om te verduisteren en bij naar binnendraaiende ramen te gebruiken om veilig te luchten als u afwezig bent.

Rolluik
Functioneel met optimaal gebruiksgemak!

UITVOERING

Met afgeschuinde of ronde kap  in standaard ralkleur. Volgeschuimde  aluminium  lamellen in vele kleuren  en of in combinatie er van .

BEDIENING

Bovendien biedt dit product optimaal gebruiks en bedieningsgemak, mede doordat alle rolluiken standaard elektrisch uitgevoerd worden .met Somfy buismotoren met hindernis herkenning.

Ook afstandsbediening heeft bij rolluiken een grote meerwaarde uitgevoerd met een buismotor IO, kan je het rolluik voorzien van tijdklok welke het rolluik op een ingestelde tijd omlaag en omhoog kan sturen. Combineer je dit met een connexoon dan is het mogelijk om je rolluik van elke willekeurige plek of locatie met je smart Phone aan te sturen, via een terug koppeling kan je zien op welke hoogte de lamellen staan.

MONTAGE

Rolluiken zijn door het staande gewicht op vele materialen te monteren. Zoals op kunststof / hout of steen mogelijk is in de dag van het kozijn met speciale geleiders of standaard op de dag.