Functioneel met optimaal gebruiksgemak!

Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Ze bieden daarbij ook extra veiligheid en maken het huis 

Rolluiken verhogen uw huiselijk comfort. Geniet van de verhoogde privacy, de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte en koud werend die zorgen voor energiebesparing..

Ideaal voor (kinder) slaapkamers om te verduisteren en bij naar binnendraaiende ramen te gebruiken om veilig te luchten als u afwezig bent.

Rolluik

Rolluiken zorgen voor totale afsluiting

Functioneel met optimaal gebruiksgemak!

UITVOERING

Met afgeschuinde of ronde kap  in standaard ralkleur. Volgeschuimde  aluminium  lamellen in vele kleuren  en of in combinatie er van .

BEDIENING

Bovendien biedt dit product optimaal gebruiks en bedieningsgemak, mede doordat alle rolluiken standaard elektrisch uitgevoerd worden .met Somfy buismotoren met hindernis herkenning.

Ook afstandsbediening heeft bij rolluiken een grote meerwaarde uitgevoerd met een buismotor IO, kan je het rolluik voorzien van tijdklok welke het rolluik op een ingestelde tijd omlaag en omhoog kan sturen. De TaHoma switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je zonwering centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.

MONTAGE

Rolluiken zijn door het staande gewicht op vele materialen te monteren. Zoals op kunststof / hout of steen mogelijk is in de dag van het kozijn met speciale geleiders of standaard op de dag.