Met 230 nieuwe stoffen bestaat de innovatieve collectie Gordijnjaloezieën van Luxaflex® Raamdecoratie uit meer dan 480 moderne en stijlvolle designs. De keuze is enorm en varieert van faux suède, PVC tot aluminium – allen in diverse tinten, lamelbreedtes en stofbehandelingen. Er is keuze uit de vuil- en vochtafstotende Topar® finish, de beschermend Dustblock™ en de antibacteriële Sanaplus™ finish.

Luxaflex gordijnjaloezieën

Luxaflex® heeft De Gordijnjaloezie helemaal opnieuw ontworpen en zet hiermee een opvallende, nieuwe trend in verticale raambekledingen. De 250 mm Panels, maar ook de ‘Pure & Natural’-collectie, zijn nieuw en exclusief van Luxaflex®. De reeks stoffen geeft een verfrissende nieuwe look, geënt op eigentijds design. Luxaflex® Gordijnjaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder stof, aluminium en een speciaal ontwikkelde pvc-collectie. Allemaal bieden ze de bekende voordelen van Gordijnjaloezieën: uitstekende lichtinstelling, zonwering en privacy.

Luxaflex 250 mm panels Japanese Design Collection

Luxaflex® 250 mm Panels zijn een ideale combinatie van functionaliteit – de lamellen kunnen worden gekanteld – en een mooie minimalistische Japanse look, met standaard houten of aluminium baleinen.