U kent het waarschijnlijk wel… door de laaghangende zon kunt u niets meer op de televisie zien. Erg lastig als u net uw favoriete programma aan het bekijken bent. Jaloezieën reduceren de intensiteit van binnenkomend zonlicht zonder zijn natuurlijke kwaliteit te beïnvloeden. De afwezigheid van zichtbare gaatjes in de lamellen zorgt voor een strakker, schoner en uniformer uiterlijk en een betere lichtdichte aansluiting. Het ladderkoord inde jaloezie wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur. Standaard worden de jaloezieën bediend met behulp van een bedieningsgreep over de gehele breedte van de jaloezie. Het openen en/of sluiten van de lamellen geschiedt middels een brede schuif op de zijgeleiding. Uiteraard zijn er ook electrisch te bedienen jaloezieën verkrijgbaar.

Luxaflex Silhouette® shades

Dat is wat je noemt innovatie! Silhouette® Shades van Luxaflex® zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht.

 

Luxaflex Duette® shades

De Duette® Shades collectie is uitgebreid met een extra brede plooi van 64 mm. Het is dé perfecte aanvulling op de bestaande breedtes van 5 mm en 3 mm en is bijzonder geschikt voor grotere raampartijen. Deze uitvoering geeft een stoere look aan grote ramen, de trend voor de komende jaren. In 64 mm is er keuze uit de uitvoering Fixé en de bijzondere cel-in-cel constructie Architella®. Doordat binnenvallend licht 4 keer breekt wordt het mooi diffuus, waardoor alle accenten in het interieur zachtere vormen krijgen. Bovendien vervaagt de kleur van Duette® Architella® minimaal bij invallend zonlicht. Alle Architella® kleuren zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stof.

Luxaflex horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

Luxaflex houten jaloezieën

Luxaflex® Fusion met hightech aluminium details vormt het topsegment in Houten Jaloezieën. De decoratieve aluminium bovenbak, aluminium koordknoppen en koordgewicht en aluminium afwerking op de onderlat geven accent aan deze exclusieve design look.