Luxaflex rolgordijnen

Luxaflex® Rolgordijnen combineren uitstekende eigenschappen voor lichtinstelling en kamerverduistering en bieden een functionele en complete oplossing voor dakramen. Kies uit verschillende transparanties en een reeks stoffen die voor volledige verduistering kunnen zorgen. Combineer rolgordijnen met Plissé Shades of Duette® Shades voor een unieke en originele manier om het daglicht binnen te laten.

Luxaflex duette® shades

Duette® Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur die deze gordijnen zacht, duurzaam en enorm energievriendelijk maakt. De ingebouwde isolerende eigenschappen van de gordijnen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft – een schitterend bijkomend voordeel voor dakramen. Combineer Duette® Shades met Plissé Shades of Rolgordijnen voor een unieke en originele manier om het daglicht gecontroleerd binnen te laten. Duette® Shades zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Het is een uitstekende oplossing voor de dakramen in uw huis.

Luxaflex plissé shades

Bijzonder decoratief. Dit bescheiden strakke gordijn met S-vouw opent een wereld van mogelijkheden voor elk interieur. Kies uit verschillende gradaties van transparantie om de sfeer in de kamer te bepalen. Kies voor Topar® warmtewerende coating voor nog meer zonwering. Combineer Plissé Shades met Duette® Shades of Rolgordijnen voor een unieke, originele benadering het invallende licht te controleren. Plissé Shades zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Het is een uitstekende oplossing voor dakramen.

Luxaflex horizontale jaloezieën

Een klassieke look met een opmerkelijke hoeveelheid kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Perfect voor een eenvormige, passende look. Horizontale Jaloezieën zijn beschikbaar in 25 en 35 mm brede aluminium lamellen, waarmee de richting en intensiteit van het buitenlicht precies is in te stellen. Voor ultieme comfort is er een ‘alleen kantelen’-afstandsbediening: een accessoire om jaloezieën van overal in de kamer in te stellen, vooral handig voor moeilijk bereikbare dakramen.