Een stevig aluminium frame waar in het gaas is opgespannen zorgt voor een goede afsluiting op het kozijn en kan tegen een stootje. Een schopplaat in de onderzijde geeft nog een extra bescherming gemoffeld in drie standaard RAL-kleuren.

Luxaflex vaste hordeur De Luxe

Vaste hordeur
De aluminium constructie zorgt ervoor dat de hordeur
vele keren per dag probleemloos opent en sluit
  • Deze hordeur combineert fraaie vormgeving met degelijkheid
  • De ferme aluminium constructie zorgt ervoor dat de hordeur vele keren per dag probleemloos opent en sluit
  • De stevige profielen kunnen tegen een stootje. Letterlijk, want aan de onderzijde zit een schopplaat van 30 cm. Standaard geleverd met één schopplaat, maar twee of drie schopplaten behoort ook tot de mogelijkheden
  • Stabiele metalen scharnieren zorgen voor het duurzaam openen en sluiten. Te monteren voor een links of rechts draaiende deur
  • Verkrijgbaar in 2 standaard kleuren: wit (RAL 9010) en crème (RAL 9001); overige RAL-kleuren op aanvraag

Een handgreep is aangebracht om de hordeur te openen. Sluiten gaat weer vanzelf met behulp van een deurdranger. Een magneetsluiting sluit de hordeur goed af en houdt deze ook gesloten, zelfs bij tocht of krachtige wind.

Dit product is geschikt voor:

  • Openslaande deur enkel

Luxaflex scharnierende hordeur

De Luxaflex® Scharnierende Hordeur is leverbaar in drie uitvoeringen, met een normaal scharnier, met zelfsluiter en met dubbelwerkend scharnier.

Luxaflex schuivende hordeur

De Luxaflex® Schuivende Hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting. De robuuste, maar uiterst stijlvolle deur vraagt slecht weinig ruimte. Ook op het balkon bijvoorbeeld is deze oplossing ideaal.