Insectenwering wordt steeds belangrijker, door het opwarmen van ons klimaat komen er meerdere soorten insecten deze kant op berucht is al de  Tijgermug.

Pijnlijke beten maar ook een die ziektes kan over brengen Deze is al veelal gesignaleerd in ons land en kan je maar beter net als de rest van de muggen en ander beestjes buitenhouden.

Luxaflex raamrolhor “Super”

Daar voor hebben wij Raamrolhoren 

Met het raam rolhor Super neem je het beste rolhor in uitvoering en kwaliteit.

Aluminium frames  gemoffeld in vijf standaard kleuren te weten wit /roomwit  antraciet / zwart en grijs. Het gepolivineerde glasvezelgaas is er in twee kleuren zwart of licht grijs en voorzien van een zoom welke over een roestvaststalenpen in de geleiders schuift .Hierdoor kan het gaas niet uit de geleiders lopen of waaien  en zit strakker tussen de geleiders. Door geïntegreerde veerschuiven klemt de bedieningslijst bij sluiten goed vast in de uitsparingen van de geleiders.

Een goede keuze bij allergie is de rolhor Super met pollengaas de kleine mazen laten frisse lucht door maar houden pollen tegen. Montage is mogelijk in of op het kozijn, bij naar binnen draaiende ramen komen de weerbestendige aluminium rolhorren aan de buitenzijde . 

 • De slank vormgegeven aluminium cassette, de smalle zijgeleiders en de treklijst passen in elk interieur
 • De cassette is volledig gesloten.
 •  Bij plaatsing buiten hebben vuil en regen geen invloed op het systeem
 • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
 • De slank vormgegeven aluminium cassette, de smalle zijgeleiders en de treklijst passen in elk interieur
 • De cassette is volledig gesloten. Bij plaatsing buiten hebben vuil en regen geen invloed op het systeem
 • De geleiders zijn voorzien van stiften in de zomen van het gaas. Het gaas is op deze manier wind- en tochtvast opgesloten
 • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

De raamrolhor Super is geschikt voor montage tegen en in het raamkozijn. Een opvallende aanwezigheid kan worden bereikt met een RAL-kleur naar keuze. De dubbele sluiting is in de treklijst opgenomen. De sluitingen en het in de geleiders opgesloten gaas, houden de raamrolhor onder alle weerstomstandigheden op zijn plaats. De treklijst laat zich makkelijk op en neer bewegen en is voorzien van een zachte rubber afdichting die kiervorming voorkomt.

Dit product is geschikt voor:

 • Gewoon openslaand raam
 • Draaikiepraam
 • Dakraam

Unilux Raamrolhor “Comfort”

De cassette wordt in de basis vastgezet op twee metalen montagebeugels die onzichtbaar zijn geborgd De geleiders zijn opgebouwd uit een aluminium profiel, waarin een kunststof geleiderrail wordt “vastgeklikt Afhankelijk van raamtype zijn er uitvoeringen leverbaar die tegen of in het raamkozijn worden aangebracht Het montagesysteem van de raamrolhor Contour houdt het bevestigingsmateriaal van de cassette en geleiders verborgen Leverbaar in alle RAL-kleuren

De aluminium cassette maakt het mogelijk om het horsysteem binnen- en buitenshuis aan te brengen en zowel tegen als in het raamkozijn te monteren. De nastelbare kliksluiting is onzichtbaar verwerkt in de geleiderrail en biedt veel voordelen ten opzichte van een meer storingsgevoelige magneetsluiting. Het horgaas is voorzien van nylon-runners. Dé garantie voor een soepele bediening en een wind- en tochtvaste bevestiging van het gaas.

Luxaflex dakraamrolhor “Rollovent”

De Dakraamrolhor Rollovent ondersteunt de goede ventilerende eigenschappen van Velux® dakramen Standaard voorzien van zonreflecterend gaas, dus insectenvrij ventileren zonder een te grote warmte-opbouw in woon- en/of werkruimte. De cassette en treklijst hebben mooie, op elkaar afgestemde ronde vormen en tonen samen als een zeer fraai geheel. De sluiting is onzichtbaar opgenomen in de geleiders en klikt de treklijst onderaan automatisch vast; zonder magneet.Unilux  biedt ook oplossingen voor Fakro® en andere merkendakvenster. Verkrijgbaar in 1 standaard kleur wit (RAL 9010)   

De Rollovent beweegt gemakkelijk op en neer d.m.v. de treklijst en vergrendelt in een nastelbare sluiting. Op het Velux®dakraam wordt een typenummer vermeld dat correspondeert met de Dakraamrolhor Rollovent maat. Dakramen zijn ideaal voor goede ventilatie en het gebruik van de Dakraamrolhor Rollovent helpt tegen insecten en zonnewarmte.

Luxaflex rolhorren

Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een Luxaflex® Rolhor. Een Rolhor is ook uitermate geschikt voor ramen die buiten handbereik liggen. Bediening van de hor is in dit geval met een trekkoord.